مجموعه بازرگانی آویژه سبز فردا شما را به خرید بهترین محصولات ارگانیک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

انواع انجیر خشک

آنچه در این مقاله خواهید خواند...

انواع انجیر خشک و چگونگی دسته بندی آنبه دنبال خشکبار ارگانیک هستید؟دسته بندی انجیر خشک در باغانحیر خشک پرکانواع انجیر خشک2. انجیر خشک خندان 3. انجیر خشک صدویک (صد و یک یا ۱۰۱) درجه ۱ و ۲4. انحیر خشک معمولی ( درجه ۱ و ۲)انواع انجیر خشک تعریف شده و مرسومجهت خرید عمده انجیر کلیک کنیدمشکل عدم شناخت و تفاوت دیدگاه‌ها
خواص انجیر خشک برای سلامتی و زیبایی

انواع انجیر خشک و چگونگی دسته بندی آن

انواع انجیر خشک

همان‌گونه که می‌دانید انواع انجیر خشک مختلف با کیفیت متفاوت در بازار وجود دارد. بر آن شدیم تفاوت آنها و چگونگی دسته‌بندی این میوه را تشریح کنیم. چه اینکه این موضوع ممکن است مورد سوال برخی از افراد بوده و آنها را در خرید انجیرخشک مناسب یاری دهد.

محصولات یک باغ و یا حتی یک درخت انجیر طیف وسیعی از انواع انجیر خشک با کیفیت متفاوت را دارا می‌باشد. این تفاوت هم از حیث اندازه و هم رنگ و نیز سلامت محصول است. در واقع ثمرات یک درخت انجیر شامل دانه بندی ریز و درشت و نیز رنگ سفید، کرمی و زرد تا قهوه‌ای روشن و حتی قهوه‌ای تیره می‌باشد. البته بسته به شرایط محیطی، درصد انجیر خشک مرغوب یک درخت نسبت به درخت دیگر ممکن است تفاوت زیادی داشته باشد. اما بدون شک تمام محصولات یک درخت، در یک و حتی دو درجه کیفیتی قرار نخواهند گرفت. از این رو محصول به‌دست آمده به منظور ارائه به بازار و امکان قیمت‌گذاری مناسب، بایستی دسته بندی گردد. این‌کار در باغ‌های تولیدی با تمایل باغدار به صورت دستی و در کارخانه‌ها به کمک دستگاه مخصوص انجام می‌شود. حسن دسته بندی انجیر خشک با دستگاه در اندازه یکسان تمامی دانه‌های یک دسته می‌باشد. با این حال جداسازی به‌صورت دستی از نظر سلامت محصول جدا شده می‌تواند وضعیت بهتری داشته باشد.


به دنبال خشکبار ارگانیک هستید؟

دسته بندی انجیر خشک در باغ

باغ‌داران معمولا سعی می‌کنند در حداقل حالات، ضعیف‌ترین دانه‌های انجیر خشک را جدا نموده و دو نمونه انجیر خشک داشته باشند. بدیهی است این نوع دسته بندی برای ارائه به بازار و امکان قیمت‌گذاری، همچنان نیازمند تقسیم‌بندی بیشتری است. بنابراین بسته به تمایل باغدار، ممکن است محصولات یک باغ در حداقل ممکن ۲ یا ۳ دسته و در موارد بیشتر تا ۵ و یا ۶ دسته تقسیم گردد.

با توجه به تفاوت زیاد در ظاهر میوه انجیر خشک، دسته بندی بیشتر آن نیز ممکن است صورت گیرد. اما معمولا افزایش دسته‌ها به بیش از ۵ دسته توسط باغدار انجام نمی‌شود. این‌کار به منظور تسهیل در فروش توسط واسطه‌های بازار صورت می‌گیرد. دسته بندی مختلف انجیر خشک توسط باغداران معمولا با عبارات زیر عنوان می‌شوند. تقسیم‌بندی محصولات در فروشگاه اینترنتی انجیران نیز به‌صورت قرارداری تقریبا متناسب با این موارد می‌باشد.

  1. انحیر خشک پرک

انواع انجیر خشک

2. انجیر خشک خندان 

انواع انجیر خشک

3. انجیر خشک صدویک (صد و یک یا ۱۰۱) درجه ۱ و ۲

انواع انجیر خشک

 

4. انحیر خشک معمولی ( درجه ۱ و ۲)

انواع انجیر خشک

انواع انجیر خشک تعریف شده و مرسوم

در مورد دسته‌بندی انجیر خشک آنچه به‌صورت تعریف شده در اختیار می‌باشد به‌صورت جدول زیر است:

دسته بندی انجیر خشک

اما واقعیت این است که در بازار برای دسته‌بندی انجیر خشک تقسیم‌بندی بیشتری را بکار می‌برند که حتی ممکن است تا حدودی با اطلاعات جدول فوق متفاوت باشد.

بر این اساس، انواع انجیر خشک موجود را می‌توان در دسته‌های زیر نام برد:

  • انجیر خشک درجه AAA یا سوپر

این نمونه محصول معادل انجیر خشک پرک ذکر شده قبلی می‌باشد. در این دسته، تمامی دانه‌ها خندان (شکفته یا دهان‌باز)، اندازه آنها بزرگتر از ۲۴ میلی‌متر و رنگ آنها نیز زرد و سفید می‌باشد.

  • انجیر خشک صد یک (۱۰۱) شیرازی (معادل انجیر خشک خندان ممتاز در فروشگاه انجیران)

در این نمونه محصول اندازه دانه‌ها ۲۰ تا ۲۴ میلی‌متر و رنگ آنها زرد و سفید می‌باشد.

  • انجیر خشک درجه AA

اندازه دانه‌ها حدود ۲۲ میلی‌متر و رنگ محصول معمولا زرد و سفید می‌باشد. برخی دانه‌ها نیز خندان (دهان باز) می‌باشند.

  • انجیر خشک درجه A

اندازه دانه‌ها در این دسته حدود ۲۰ میلی‌متر بوده و رنگ آنها روشن می‌باشد.

  • انجیر خشک درجه AB

دانه‌بندی انجیر خشک تنوع بیشتری دارد اما معمولا در حدود ۱۸ میلی‌متر می‌باشند.

  • انجیر خشک درجه B

اندازه دانه‌ها از ۱۴ تا ۲۰ میلی‌متر متفاوت است. درصد انجیر تیره‌رنگ در این نوع از انواع قبلی بیشتر است.

قابل توجه اینکه درصد دانه‌های خندان (دهان‌باز) موجود در انواع مختلف، قیمت نهایی محصول را به‌شدت متاثر می‌سازد.

جهت خرید عمده انجیر کلیک کنید

مشکل عدم شناخت و تفاوت دیدگاه‌ها

نکته مهمی که بایستی به آن اشاره کرد اینکه به دلیل شفاف نبودن موارد مرتبط با دسته‌بندی محصول و عدم شناخت دقیق، تصور افراد از انواع انجیر خشک موجود ممکن است تابع استاندارد خاصی نبوده و هر شخص با تصور خاص خود از نام‌های مرسوم برای محصول خود استفاده کند. این مشکل در باغات تولیدی، به دلیل تفاوت زیاد در کیفیت کلی محصولات یک باغ با باغ دیگر، چشم‌گیرتر است. به‌گونه‌ای که ممکن است یک دسته مشابه در دو باغ، تفاوت ظاهری و قیمتی زیادی با هم داشته باشند.

علی سرمدی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: علی سرمدی

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09190300027

phone iconشماره تماس دفتر مرکزی: 02122455060

phone iconشماره تماس دفتر پخش: 02177799226

phone iconشماره فکس: 02122458473

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

instagram icon اینستاگرام: organicvision.ir@

email icon ایمیل: AvizheSabzFarda@gmail.com

مجموعه بازرگانی آویژه سبز فردا شما را به خرید بهترین محصولات ارگانیک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه بگذارید

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Call Now Buttonتماس بگیرید